redhead

Besøk<3

by on Dec.31, 2010, under Ukategorisert

Igår har jeg faktisk har beøsk av to personer : D Morten og Marie!! Elsker begge to<3
Marie fortalte om at hun hadde vært i syden, på Gran Canaria ; o

Idag skal jeg til Morten å feire nyttårsaften! så skal jeg overnatte der : D
Det blir sikkert koselig, håper jeg ;  p … Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si : p blir sikkert noen bilder i løpet av uka : D men men , tilbake til ryddinga; o jaja , det må jo gjøres uansett -.- Morten ligger å sover.. hahahah, jaja han er vel sliten ! Vi drar vel til Morten snart : p så får vi se hva som skjer utover kvelden ^^ menmen

Blogges ;* – Sirii

No comments for this entry yet...

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Archives

All entries, chronologically...