redhead

Dagen i dag!

by on Dec.30, 2010, under Ukategorisert

Dagen i dag er ganske enkel egentlig, først skal jeg gå i dusjen og så skal jeg fikse meg. SÅ kommer kjæresten på besøk<3 Jeg må vel ta oppvaskmaskinen og rydde litt her osgå : p men men hva mer kan jeg si ? Vi har fortsatt ikke tatt ned juletreet enda ; o men det er vel ikke lenge til !
Nyttårsaften skal jeg til Morten og feire sammen med dem : D det blir vel bra, også skal jeg overnatte der også : ) <3

Hva skal du på nyttårsaften ? : )
Skal du noe spesielt? : p

Jeg har ikke så mye mer å si enda :p men det kommer vel litt mer ikveld om hva jeg har gjort resten av dagen ^^ Jeg sitter jo fortsatt bare i morgenkåpen og ser på Bones<3 det er elsk : D også har jeg vært flink å lage eggerøre, mMmm.. det var godt ! hm … *tenke* hva mer? …. nei jeg vet ikke, men nå skal jeg gå i dusjen å fikse meg : )

Blogges ;* – Sirii

No comments for this entry yet...

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Archives

All entries, chronologically...